Лідер українських ЗЗР розвиває виробництво

22 апр, 18:00

Черкаська «Фабрика агрохімікатів», яка входить до складу групи компаній UKRAVIT  - найбільшого виробника ЗЗР в Україні, невпинно розвивається, впроваджує нові технології і постійно розробляє нові лінійки препаратів.

 

За словами заступника начальника консультативного відділу підприємства Олександра Мигловця, кожен новий препарат від UKRAVIT  - це можливість зробити рослинницький бізнес ефективнішим і прибутковішим.

Якість продукції, виробленої «Фабрикою агрохімікатів», контролюють дві сертифіковані лабораторії - аналітична, де визначають загальні хімічні показники продукції, і хроматографічна, яка визначає норму діючої речовини в препаратах і у вхідній сировині. Це обов'язкова процедура для кожної партії продукції.

Науковий підрозділ UKRAVIT  розробляє високотехнологічні препаративні форми, підбираючи найбільш ефективні й оригінальні поєднання діючих речовин. Компанія вже зареєструвала в Україні понад 130 препаратів. Торік на ринок було випущено 7 препаратів, а в 2017-му лінійку доповнило ще 3.

За роки роботи компанія UKRAVIT  зуміла створити сучасну виробничу базу і зараз освоює новий майданчик. На новій території розміром 5 га розміщено склади площею 6,5 тис. м2, заплановане перенесення двох діючих лабораторій, а також відкриття лабораторії, що проводитиме широкий спектр аналізів та досліджень.

На новий майданчик перенесуть усі цехи фасування, а звільнені площі займуть нові виробничі лінії. Окремо планується цех з виробництва тари, вже встановлені лінії для виготовлення ємностей від 15 мл до 20 літрів. В окремій будівлі відбуватиметься утилізація використаної тари і виробництво нової, а також піддонів з пластика для власного використання.

Таке зростання компанії і виробництва, за словами власника Групи компаній UKRAVIT Віталія Ільченка, вимагає значних інвестицій, сума яких в 2015-2017 роках становить 250 млн гривень.

agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/304234.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM