• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відтепер техніка від світового виробника CLAAS стала ще доступнішою
    Опубликовано: 2012-12-18 10:03:19

    Відтепер техніка від світового виробника CLAAS стала ще доступнішою

    У листопаді 2012 р. Компанія CLAAS та УніКредит Лізинг,и Асоціації лізингодавців України, підписали договір про співробітництво у сфері фінансування всієї лінійки техніки CLAAS. Нарешті українські аграрії матимуть змогу отримати німецьку якість та надійність, покладаючись на потужне плече фінансового партнера на демократичних умовах.

    «У 2013 році ми спільно з лізинговою компанією УніКредит Лізинг пропонуємо українським сільгоспвиробникам спеціальний фінансовий продукт «5/25», за умовами якого можна придбати високопродуктивну техніку за відсотковою ставкою 5% терміном на 1 рік, сплативши авансовий платіж у розмірі 25% від вартості предмету лізингу, - розповів регіональний директор представництва CLAAS в Україні Томас Клаусснітцер. - Нам добре відома проблема кредитування на місцевому фінансовому ринку, та факт дорожнечі фінансових ресурсів. Ми знаємо про великі потреби вітчизняного агросектора у потужній та надійній техніці та зі свого боку ми робимо все можливе, аби наша техніка була доступною для українського фермера, використовувалась з максимальною ефективністю, сприяючи розвитку бізнесу».

    Окрім спеціальної пропозиції «5/25» терміном на 1 рік клієнтам CLAAS доступне фінансування на термін до 3 років.

     

    Про CLAAS

    Німецька компанія CLAAS, що наступного року відмічатиме свій 100-річний ювілей, є всесвітньовідомим виробником сільськогосподарської техніки.  CLAAS виробляє зернозбиральні та кормозбиральні комбайни, трактори різної потужності, кормозбиральну причіпну техніку, прес-підбирачі та телескопічні навантажувачі.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.