• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні посилюється контроль перевезень сільгосптехніки автошляхами
    Опубликовано: 2016-07-02 15:30:00

    Підрозділи Національної поліції України посилять контроль над перевезенням сільськогосподарської техніки та продукції по автомобільним дорогам країни. Про це 1 липня повідомила прес-служба управління безпеки дорожнього руху.

    З початком збиральної кампанії на території України почастішали правопорушення під час перевезення сільськогосподарської продукції ... деякі перевізники намагаються перевести якомога більше продукції за раз і значно перебільшують встановлену норму, що, в свою чергу, призводить до руйнування автодоріг і створює небезпечну ситуацію для інших учасників руху» , - йдеться в повідомленні.

    У прес-службі нагадали, що маса спеціалізованого транспортного засобу з сільськогосподарською технікою і вантажем не повинна перевищувати 40 тонн. Рух сільгосптехніки і механізмів безпосередньо по автомобільних дорогах заборонено і можливо виключно спеціалізованими транспортними засобами.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.