• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, який фрукт найкраще знижує ризик виникнення раку
    Опубликовано: 2022-01-23 12:05:57

    Апельсини — це живильні електростанції, які актуальні в зимовий сезон. Про користь, яку цитрус приносить здоров’ю людини, розповіла клінічний дієтолог Ловнет Батра. Про це повідомляє health.comments.ua, пише agronews.ua.

    За словами медика, в апельсинах міститься лимонен – прозора рідина, яка є основним компонентом олії шкірки цитрусових. Це один з основних компонентів апельсина, який знижує ризик виникнення раку шкіри, легень, молочної залози, шлунка та товстої кишки.

    Апельсини, як зазначає Батра, сприяють зниженню холестерину. Клас сполук, виявлених у шкірці апельсинів, званих поліметоксильованими флавонами (ПМФ), може знижувати рівень холестерину.

    Також дієтолог наголошує, що регулярне вживання апельсинів – відмінний спосіб отримати велику дозу фолієвої кислоти природним шляхом. Ваше тіло використовує його для розподілу клітин та створення ДНК. Це особливо важливий вітамін групи В для вагітних жінок.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.