• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський підписав закон про скасування мита на рукави для зерна
    Опубликовано: 2022-08-18 18:10:48

    Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт про звільнення від оподаткування ввізним митом товарів, що використовуються для зберігання зернових та/або олійних культур (№7548-1). Про це говориться у повідомленні асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», пише agronews.ua.

    «Відтепер не підлягають оподаткуванню обладнання та вироби для зберігання, перевезення, завантаження і розвантаження зернових та/або олійних культур при ввезенні на митну територію України. Зазначене звільнення діятиме у період дії воєнного стану на території України та протягом 30 днів з дня його припинення чи скасування», — уточнили в асоціації.

    Зазначається, що цей закон є важливим для аграрного сектору, адже допомагає вирішити проблему зберігання сільськогосподарської продукції, яка гостро постала через складну ситуацію з логістикою. В результаті збройної агресії росії багато зерносховищ було знищено, а потужності елеваторів, які залишилися, є недостатніми.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.