• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ФГВФО знову спробує продати недобудований завод з переробки кукурудзи на Черкащині
    Опубликовано: 2022-08-19 09:04:25

    Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на аукціон об’єкт незавершеного будівництва – комплекс будівель і споруд заводу з переробки кукурудзи у Золотоноші Черкаській області.

    Як ідеться у повідомленні фонду, торги відбудуться у системі "Prozorro.Продажі" 26 серпня. Об’єкт перебуває на балансі банку "Земельний капітал", на продаж виставляється повторно: раніше комплекс намагалися продати 9 червня, а до того ще минулого року, зокрема в вересні, жовтні та грудні.

    Загальна площа комплексу складає 12 тисяч квадратних метрів. Початкова ціна реалізації лоту за №G22N021195 – 204,47 мільйона гривень.

    Торги відбудуться за класичною (англійською) моделлю аукціону, що передбачає підвищення ціни. Участь в торгах зможуть взяти будь-які юридичні та фізичні особи, крім пов'язаних з Росією.

    Нагадаємо також, що на 5 вересня у системі "Prozorro.Продажі" анонсовано також аукціон з продажу іншого активу "Земельного капіталу" - кредитів із заставою у вигляді колишнього заводу "Славута-Папір" в Хмельницькій області.

    Зазначимо, що сам банк "Земельний капітал" було визнано неплатоспроможним рік тому - 11 серпня 2021 року. Місяць у ньому діяла тимчасова адміністрація, після чого Національний банк України вирішив все ж ліквідувати цю фінустанову.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.