• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Планується, що мережа тепличних комплексів буде побудована в Україні протягом наступних 10 років після перемоги
    Опубликовано: 2023-07-17 14:02:16

    Планується, що мережа тепличних комплексів, яка займатиме площу 12 тисяч гектарів, буде побудована в Україні протягом наступних 10 років після перемоги в війні з Росією. Про це зазначено в "Стратегії розвитку агропромислового комплексу" Міністерства аграрної політики.

    На будівництво цієї мережі тепличних комплексів планується виділити 6 мільярдів доларів. В теплицях будуть вирощувати огірки, помідори, перець, цибулю-порей та зелень.

    Крім того, у планах передбачено будівництво 50 логістичних комплексів для зберігання та переробки продукції. Ці комплекси допоможуть забезпечити ефективне зберігання і транспортування сільськогосподарської продукції до ринків.

    За словами Міністра аграрної політики, такі інвестиції в агропромисловий комплекс допоможуть збільшити виробництво сільськогосподарської продукції, створити нові робочі місця та збільшити експорт сільськогосподарської продукції.

    Ці заходи також мають на меті забезпечити продовольчу незалежність країни і підтримати розвиток сільськогосподарського сектору. Враховуючи значний потенціал України у сільському господарстві, створення мережі тепличних комплексів та розширення площ плодових садів може стати важливим кроком для підвищення ефективності та рентабельності агропромислового сектору.

    Зазначена стратегія передбачає, що ці заходи будуть проведені за підтримки держави та залученням іноземних інвестицій. Вони сприятимуть модернізації і розвитку агропромислового сектору, забезпеченню стабільного зростання і покращенню умов життя сільського населення.

    Створення мережі тепличних комплексів та розширення площ плодових садів можуть стати важливим кроком для забезпечення продовольчої безпеки країни, створення нових робочих місць та зміцнення позицій України на світових аграрних ринках.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.