• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Передчасний старт: український сезон черешні
    Опубликовано: 2024-05-09 17:08:10

    У 2024 році в Україні стартував сезон черешні раніше за звичайне. Аграрії уже на початку травня розпочали збирати перший урожай, що є несподіваним для багатьох. Зазвичай цей період настає на 2-3 тижні пізніше, але цього року черешня з'явилася на ринках раніше.

    У містах Мукачево та Ужгород, розташованих у Закарпатській області, збирання черешні розпочалося на початку травня. Незвичайно ранній початок сезону вразив багатьох, але аграрії радіють ранній врожайності.

    Хоча поки на ринках черешня представлена обмеженим асортиментом, її вартість залишається високою. Ціни на цю ягоду сягають вражаючих показників, коли кілограм черешні коштує в середньому 250 гривень. Місцеві мешканці також зазначають, що ціни на ягоди продовжують зростати, де 200 грамів черешні можуть обійтися у 50 гривень, а коробочка з цією ягодою - у 100 гривень.

    Крім черешні, на ринках доступна полуниця, яка також користується попитом. Ціни на неї, як і на черешню, можуть вражати, але протягом останнього місяця вони поступово знижуються. У цей період полуницю можна придбати за 60-80 гривень за кілограм.

    Деякі покупці зауважили, що такий ранній початок сезону черешні став для них несподіванкою. Незвичайно ранні пропозиції на ринку призвели до здивування та різкого підвищення цін. Однак багато хто вирішив залишитися стриманим та почекати, коли ціни стабілізуються, а поки звернули увагу на більш доступну полуницю.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.