• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Во Франции собрались ведущие свиноводы мира
    Опубликовано: 2014-04-11 13:23:32

    2-3 квітня 2014 у м.Бордо, у Франції відбулась масштабна подія у галузі свинарства - International Swine Session.

    International Swine Session – це захід, який об’єднав провідних фахівців свинарства більш ніж з 20 країн світу, дав можливість познайомитися з найновішими французькими розробками, лабораторіями та заводами, дізнатися про останні наукові дослідження та інновації.

    У події взяли участь експерти групи компаній «Агровет Атлантик», а також клієнти та партнери - представники найбільших фермерських господарств та свинокомплексів України, виробники сільськогосподарської продукції.

    В рамках International Swine Session українська делегація відвідала європейський завод з виробництва кормів компанії ССРА Group.

    CCPA Group – один із лідерів на ринку кормів Європи, потужна інноваційна компанія, що розробляє і впроваджує новітні технології в годівлі у власних дослідних господарствах і лабораторіях.

    Компанією CCPA Group була організована екскурсія на найпотужнішу в Європі лабораторію Deltavit, на базі якої тестують власні корми всесвітньо відомі компанії, такі як Nuscience Цехаве Корм та провідний німецький виробник комбікорму Agravis. Особливість лабораторії Deltavit полягає в тому, що вона оперуя лабораторним устаткуванням розкладає корм на молекули.

    В рамках International Swine Session українські фахівці Агровет Атлантик презентували унікальну 3D-технологію та філософію годівлі, яка втілена у поєднанні трьох принципів: наукові розробки, ретельні дослідження й безперервне вдосконалення. Завдяки такій технології сучасний французький завод компанії CCPA створює високоякісні концентрати і премікси, на основі яких Агровет Атлантик виробляє власні кормові добавки.

    Всі корми французькі розробники перевіряють на власній дослідній фермі Euronutrition Farm.

    Павло Ільницький, директор з продажів ГК «Агровет Атлантик»: «Ми на власні очі впевнилися, як відбувається процес перевірки якості кормів та кормових добавок: кожну тварину відстежують за допомогою вживленого електронного чіпу, який фіксує кількість спожитої речовини, фактичний приріст, якість засвоєння корму тощо. Так впроваджують одразу 20-30 видів дослідних зразків, вони відстежуються й аналізуються по кожній тварині. Потім зі ста свиней відбирають фокус-групу з десятка тварин, на них і проводять остаточні дослідження. Після успішних дослідів продукт направляється на тестування у власні господарства, яких близько 50-ти. Там він проходить остаточне випробування протягом 3-5 років, а вже потім підлягає сертифікації та надходить у виробництво та продаж».

    На International Swine Session відбувся освітній семінар, де доповідачами виступили провідні фахівці CCPA Group Лоран Роже, Аліс Амар, Жан-Шарль Бенар, Венсан Бего, Мирей Уар та Ян Петер ван Ферней, представник IFIP Інститут свинарства.

    «Контроль коефіцієнта конверсії корму один із ключових елементів високорентабельного свинарства. Щоб оцінити ефективність годування, потрібно розрахувати середньодобове споживання по залишку. Вивчення такого показника дозволить оптимізувати ефективність годівлі без збитку для швидкості зростання. Також це дозволить вивчити різницю годівлі між поросятами, котрі мають однакові розрахункові потреби», - прокоментував у ході своєї доповіді Венсан Бего, спеціаліст з годівлі поросят ССРА Group.

    Доповідачі семінару розповіли про значну роль кукурудзи у раціоні поросят. Кукурудза є дуже поживною культурою, яка складається з помірної кількості амінокислот, крохмалю та фосфору. В порівнянні з сухим зерном енергетична цінність кукурудзи становить +1,5%. Дуже важливо у використанні кукурудзяного зерна контролювати суху масу, умови зберігання та своєчасно робити аналізи на зміст токсинів.

    Завдяки International Swine Session всі учасники заходу змогли обмінятися міжнародним досвідом та дізнатися про інноваційні розробки у галузі свинарства.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.