• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ розпочинає закупівлю зернових урожаю 2015 р.
    Опубликовано: 2015-05-18 15:16:42

    18 травня 2015 року ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» розпочинає програму закупівель зернових культур (кукурудзи, пшениці, ячменю) майбутнього урожаю 2015 р.

    Про це повідомили на семінарі-нараді за темою «Запровадження програми закупівель зернових культур майбутнього урожаю 2015 року» за участю керівництва, директорів філій держкорпорації, регіональних менеджерів та представників китайської компанії-партнера «ССЕС», а саме Бень Фень – директор департаменту сільськогосподарського імпорту.

    Безпосереднє виконання всіх етапів закупівель здійснюватиметься  через регіональні відділи корпорації.

    Реалізація даної програми буде проводитися в два етапи, перший з яких триватиме з травня до кінця червня 2015 року, а другий - з липня по листопад цього року.

    Протягом першого етапу сільгоспвиробники мають подати до регіональних відділів заявки на участь у програмі, сформувати необхідний пакет документів та укласти договори поставки в центральному офісі ПАТ «ДПЗКУ». Після підписання договору на поточний рахунок сільгоспвиробника буде здійснюватися попередня оплата, сума якої складатиме 1600 грн. (з ПДВ) за одну тонну  зерна, з якої утримується страховий платіж за договором комплексного страхування.

    Другий етап програми передбачає поставку зерна сільгосптоваровиробниками в кількості та якості згідно умов договору на філії ПАТ «ДПЗКУ», а також остаточний розрахунок у вигляді другого траншу.

    Прес-служба ПАТ «ДПЗКУ»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.