• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Баштанський сирзавод освоїв випуск чеддера
    Опубликовано: 2017-08-09 17:31:45

    Баштанський сирзавод, який входить до групи компаній «Молочний альянс», почав виробляти під ТМ «Пирятинъ» новий продукт – сир чеддер з часткою жиру 45%. Цей вид сиру дуже поширений в Англії, США та Канаді.

    Про це повідомила прес-служба «Молочного альянсу».

    Виробляється сир виключно з коров’ячого молока у брусках вагою близько 5 кг. Смак його кислувато-гострий, а консистенція – ніжна. Чеддер у розрізі швидко висихає, тому розрізати його необхідно бехпосередньо перед вживанням.

    Сир чеддер добре плавиться, тому його можна використовувати як закуску, так і додаючи до різноманітних страв. Англійські гурмани смакують такий сир у поєднанні з гірчицею, бананами, сидром та неміцними винами.

    Довідка

    Група компаній «Молочний альянс» об'єднує Пирятинський, Баштанський, Городенківський, Тростянецький, Новоархангельський сирзаводи, Золотоніський маслоробний комбінат, збутові підприємства «Еталонмолпродукт» і торговий дім «Еталон».

    Підприємства холдингу виробляють молочну продукцію під ТМ «Пирятинъ», «Славія», «Яготинське» і «Яготинське для дітей», «Здорово!», «Злато край».

    Сири під ТМ «Пирятинъ» виробляються як на Пирятинському сирзаводі, так і на Баштанському сирзаводі.

    AgroTimes

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.