• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китай підтримує експорт американської кукурудзи та сої
    Опубликовано: 2023-03-19 08:03:40

    Китай підтримує експорт американської кукурудзи та сої

    Експорт сої зі США досяг рекордних значень на початку 2023 року, тоді як поставки кукурудзи впали через минулорічний величезний урожай кукурудзи в Бразилії, після якого повільно почався поточний урожай сої, повідомляє Reuters.

    Китай – ключовий клієнт для обох провідних експортерів – можливо, зіграв на ринку США більше, ніж може здатися на перший погляд, враховуючи, наскільки скоротився бізнес із сої та особливо кукурудзи в інших країнах.

    Експорт сої зі США в січні, п’ятому місяці 2022-23 років, склав 8,56 млн тонн. Це майже на 40% вище середнього показника за останні п’ять років і є другим найвищим показником за цей місяць після січня 2021 року.

    5,7 мільйона тонн поїхало до Китаю, що є рекордним показником за січень. Значні поставки сої з США до Китаю тривали в лютому, і минулого місяця експорт у всі напрямки міг злетіти на 30% вище норми.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.