• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Агрейн» проводить підживлення озимини і передпосівний обробіток ґрунту
    Опубликовано: 2023-03-19 12:09:24

    Господарства Групи компаній «Агрейн» здійснюють внесення КАС по озимих культурах (пшениці, ріпаку) в Черкаській, Одеській і Чернігівській областях. Про це йдеться у повідомленні агровиробника у Facebook, передає «ПроАгро Груп».

    «Перше весняне підживлення КАСом озимини проводять до початку відновлення вегетації озимих, щоб культури не відчули азотного голодування, з розрахунку 32-45 кг азоту на 1 га. Норма внесення добрив залежить від фізіологічного стану рослин», – зазначили в компанії.

    Всього «Агрейн» планує здійснити обробіток понад 10 тис. га озимих культур.

    Також в компанії повідомили, що на Одещині, де останніми роками переважала суха погода й теплі зими, вирішили впровадити strip-till.

    «Перевага такої технології у тому, що одночасно з розпушуванням ґрунту вносяться добрива на глибину обробки. Так зберігається волога та природна структура ґрунту, суттєво підвищується врожайність культур», – пояснили в «Агрейн».

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.