• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Чернігівській області фермер засіяв злітно-посадкову смугу аеродрому
    Опубликовано: 2016-12-16 20:30:00

    Фермер з Чернігівської області в результаті проведення дослідчої перевірки був викритий в "самовільне захоплення злітно-посадкової смуги військового аеродрому "Прилуки". Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

    Без будь-яких дозвільних документів він використовував 63 гектари землі в якості сільськогосподарських угідь, порушивши тим самим заборону на самовільне заняття земельної ділянки в зоні особливого режиму використання (ч. 2 ст. 197-1 КК України).

    Ділянка землі фермер, ім'я якого не називається, використовував для вирощування сільськогосподарських культур. Згідно з повідомленням прокуратури, він завдав державі збитків у розмірі більше 1 мільйона гривень (близько 2,3 мільйона рублів).

    Чоловікові загрожує покарання у вигляді обмеження волі від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.