• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лідер українських ЗЗР розвиває виробництво
    Опубликовано: 2017-04-22 18:00:14

    Черкаська «Фабрика агрохімікатів», яка входить до складу групи компаній UKRAVIT  - найбільшого виробника ЗЗР в Україні, невпинно розвивається, впроваджує нові технології і постійно розробляє нові лінійки препаратів.

     

    За словами заступника начальника консультативного відділу підприємства Олександра Мигловця, кожен новий препарат від UKRAVIT  - це можливість зробити рослинницький бізнес ефективнішим і прибутковішим.

    Якість продукції, виробленої «Фабрикою агрохімікатів», контролюють дві сертифіковані лабораторії - аналітична, де визначають загальні хімічні показники продукції, і хроматографічна, яка визначає норму діючої речовини в препаратах і у вхідній сировині. Це обов'язкова процедура для кожної партії продукції.

    Науковий підрозділ UKRAVIT  розробляє високотехнологічні препаративні форми, підбираючи найбільш ефективні й оригінальні поєднання діючих речовин. Компанія вже зареєструвала в Україні понад 130 препаратів. Торік на ринок було випущено 7 препаратів, а в 2017-му лінійку доповнило ще 3.

    За роки роботи компанія UKRAVIT  зуміла створити сучасну виробничу базу і зараз освоює новий майданчик. На новій території розміром 5 га розміщено склади площею 6,5 тис. м2, заплановане перенесення двох діючих лабораторій, а також відкриття лабораторії, що проводитиме широкий спектр аналізів та досліджень.

    На новий майданчик перенесуть усі цехи фасування, а звільнені площі займуть нові виробничі лінії. Окремо планується цех з виробництва тари, вже встановлені лінії для виготовлення ємностей від 15 мл до 20 літрів. В окремій будівлі відбуватиметься утилізація використаної тари і виробництво нової, а також піддонів з пластика для власного використання.

    Таке зростання компанії і виробництва, за словами власника Групи компаній UKRAVIT Віталія Ільченка, вимагає значних інвестицій, сума яких в 2015-2017 роках становить 250 млн гривень.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.